Dit jaar toch een lang carnaval bij de Kadolstermennekes

O.C.V. de Kadolstermennekes

Bart Velthuis is de nieuwe stadsprins van Oldenzaal. Hij koos zaterdagavond in een volle zaal Rouwhorst Roy Niehof tot zijn sik. Beiden zijn al lang actief bij carnavalsvereniging De Kadolstermennekes. Stadsprins Bart was eerder bottelier, later lid van de galacommissie en Raad van Elf en is sinds een paar jaar secretaris van de club. Sik Roy maakte vele jaren deel uit van hofkapel Oldenzaalse Kopperbloazers en is nu productieleider van het gala.

Ze vormen ongetwijfeld een opvallende verschijning tijdens de komende carnavalsperiode. Al was het maar vanwege hun lengte; zowel de hoogheid als zijn sik meet ruim boven de twee meter.

Bart Velthuis is 43 jaar en runt in het dagelijkse leven het gelijknamige assurantiekantoor in Oldenzaal. Hij is getrouwd met Melanie Goldschmidt, assistent-bedrijfsleider van de Hema. Roy Niehof is 40 jaar en als zelfstandig financieel manager momenteel ingehuurd door de woningcorporatie in Ede. Hij is getrouwd met Marieke Silderhuis (41), die werkzaam is als coordinator communicatie en verkoop bij Kondor-Wessels in Rijssen. Ze hebben twee kinderen; Fleur (9) en Jasmijn (8)