Carnaval 2015: Zondag 15 februari

de Redactie

De zondag in Oldenzaal staat geheel in het teken van de Grote Twentse Carnavalsoptocht. De optocht start om 12:30 uur, klik hier voor de optochtroute! Met ruim 4000 deelnemers en meer dan 100.000 toeschouwers is dit een van de grootste optochten van Nederland! De weersvooruitzichten zijn goed, dus het belooft weer een prachtige optocht te worden!

Na de optocht zullen bij het Stadhuis de prijzen worden uitgereikt, maar daarmee is het feest in de Boeskoolstad nog niet afgelopen! Met een dweilpas (helaas overal uitverkocht) heb je vanaf 12:30 uur gratis toegang bij Grand Café Markant, ter Stege en de Koning. Vanaf 20:00 uur geeft deze dweilpas ook toegang tot Partycentrum Rouwhorst.

Maar ook zonder dweilpas is het goed toeven in Oldenzaal! De feesttent op de Groote Markt is gratis toegankelijk, en daarnaast kun je bij de overige horecagelegenheden gratis terecht (behalve bij Rouwhorst, daarvoor zijn ook op zondagmiddag kaarten nodig). Zie de agenda voor een overzicht van alle feesten van de Oldenzaalse verenigingen.

Carnavalsoptocht Oldenzaal