11e van de 11e op dertien november

O.C.V. de Kadolstermennekes

Met rasse schreden nadert de vrolijkste zaterdagavond van het jaar, want op zaterdag 13 november 2010 wordt het 11e van de 11e–feest gevierd. Een vast onderdeel daarvan is het liedjesfestival. Opnieuw gaat een keur aan groepen, duo's, zangers en zangeressen proberen om de strenge jury er van te overtuigen dat hun lied de enige echte Carnavalskraker 2011 moet worden. Zoals altijd is de zaal van de familie Rouwhorst weer het strijdtoneel.

De inschrijving is weer geopend! De organiserende feestcommissie van De Kadolstermennekes roept alle zangers en zangeressen op om als solist, dan wel als duo, trio, kwartet of in een grotere samenstelling een liedje in te schrijven en De Boeskoolstad aan de voeten te krijgen. Zoals altijd wordt vereist dat de tekst en de melodie uniek zijn en dat het nummer alles in zich heeft om de feestvreugde tijdens het komende carnaval te verhogen.

De deelname staat open voor iedereen en inschrijving is mogelijk tot vrijdag 22 oktober 2010.

Natuurlijk wordt tijdens het 11e van de 11e-feest ook weer op vrolijke, maar niet mis te verstane wijze afscheid genomen van de hoogheid; dit keer dus onze onvolprezen prins Tim en sik Cor. Het orkest De Firma staat als vanouds borg voor een vrolijke muzikale begeleiding.