Talenten gezocht voor Vennemuskes got Talent

O.C.V. de Vennemuskes

Alweer voor de 5e keer organiseert Ocv de Vennemuskes de grote talentenjacht Vennemuskes Got Talent. Langzamerhand krijgt deze talentenjacht steeds meer bekendheid en breken er zelfs oud deelnemers door! Om die reden nemen steeds meer talenten uit de regio deel aan deze talentenjacht. Ook dit jaar kunnen talenten op gebied van zang/dans/rap/show, zowel solo als met een groep deelnemen. Playbacken is tijdens deze middag is toegestaan.

Een leuke bijkomstigheid is dat de winnaars van vorig jaar dit jaar optreden tijdens de gala-avond van de Vennemuskes. Winnaars kunnen op mooie prijzen rekenen en de winnaars maakt kans op een auditie bij Holland Got Talent (dit jaar doet er een oud deelnemer auditie!!)

De talentenjacht is op zaterdagmiddag 25 februari in de Kolk (Brem 11). Als je meedoet mag je jezelf presenteren op een groot podium onder begeleiding van licht en geluid. Talenten moeten zich voor uiterlijk 11 februari opgeven via fac@ocvdevennemuskes.nl of kijk op de site van de Vennemuskes hoe je je opgeeft via een webform. Voor meer informatie bel je naar: 06-81590938