O.C.V. De Vennemuskes presenteert als eerste hoogheidskoppel

O.C.V. de Vennemuskes

De Oldenzaalse Carnavalsvereniging De Vennemuskes presenteerde afgelopen zaterdagavond in sporthal "De Kolk" de 10de jonkheer en secondant. Jonkheer Alexander (van Cann) en Secondant Hans (Bijkerk) kwamen om 10 minuten over half elf 's avonds te voorschijn in een volledig tot bouwlocatie omgetoverde sporthal de Kolk. De Jonkheer kwam te voorschijn dwars door een net opgebouwde muur en even later bleek zijn secondant nog te zitten in de dixie op het podium.

Alexander van Cann is 39 jaar en woont al jaren samen met zijn vriendin Sandra. Alexander en Sandra hebben samen een dochtertje die de naam Romee draagt. In het dagelijks leven is Alexander eigenaar van zijn onderhoudsbedrijf van Cann onderhoud te Oldenzaal. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Alexander is vanaf dag 1 al lid van de raad van elf van O.C.V. De Vennemuskes.

Hans Bijkerk is 40 jaar en gelukkig getrouwd met Roy. Hans woont met zijn partner en hun twee honden sinds maart 2010 op De Essen. Hans is in het dagelijkse leven eigenaar en de drijvende kracht van zijn bedrijf Party Totaal Twente gevestigd te Oldenzaal. Party Totaal Twente is op het gebied van catering en horeca verhuur gespecialiseerd in het verzorgen van complete evenementen. Hans is in alle opzichten een nieuwkomer binnen O.C.V. De Vennemuskes.

Het motto van het hoogheidskoppel is: Wie sloat diss'n carnaval de plank nich mis. Mooi dat zo Cann!!!