14e Show- en Dansgarde Toernooi bij de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes

Inmiddels al weer voor de 14e keer organiseren de O.C.V. de Vennemuskes het Show- en Dansgarde Toernooi in Oldenzaal. Het toernooi welke op zondag 8 februari a.s. zal worden gehouden, kent een sterk deelnemersveld. Aan dit grootste danstoernooi van Noord- en Oost Nederland nemen ruim 11 verenigingen deel met ca. 300 dansmariekes. Er nemen 3 Duitse verenigingen deel , waaronder Rheda-Wiedenbruck. De aanvang van het toernooi is om 10.00 uur en zal plaats vinden in de prachtig versierde Sporthal de Kolk. Naast het Show- en Dansgarde toernooi is er verder van alles in de Kolk te doen. Vele verenigingen met groot gevolg brengen een bezoek aan de Kolk onder begeleiding van onze Hofkapel Oke.

Geheel nieuw voor dit toernooi en als enige toernooi in Nederland, is dit toernooi dit jaar voor de 1e keer geheel gratis te bezoeken voor publiek evenals het programmaboekje.

De Vennemuskes willen met deze actie meer publiek trekken en bezoekers de gelegenheid geven om zo met het dansgebeuren in aanraking te komen. De vele dansgroepen dansen in verschillende categorieën; zoals minioren, junioren, senioren en de hoofdklasse. Voor alle groepen/solos zijn er prachtige bekers te winnen!