Opening residentie van de Spanvöggel

O.C.V. de Spanvöggel

Wat is een Markies zonder residentie? Precies, niks, dus daarom zal op vrijdag 9 januari café Olde Weghuis aangeboden worden als residentie aan Markies Tim en Rentmeester Alex van de Spanvöggel.
Dit feestelijke gebeuren zal zoals de naam van het café al zegt plaatsvinden bij café Olde Weghuis aan de Enschedesestraat in de Marke Berghuizen. Dit alles onder de muzikale klanken van de Sputterkearls, de hofkapel van O.C.V. de Spanvöggel. Vanaf 20.30 is iedereen welkom en de entree is zoals gewoonlijk gratis!

Kaartverkoop Gala's
De gala-avonden van de Spanvöggel zijn dit jaar op vrijdag 23 januari en zaterdag 24 januari. Toegangskaarten hiervoor zijn op dinsdag 6 januari vanaf 20.00 uur te koop voor leden (op vertoon van de ledenpas) en vanaf 21.30 uur voor de niet leden. Ook op donderdag 8 januari kunt u nog in het bezit komen van kaarten. Vanaf 20.00 zijn de kaarten te koop voor leden en niet leden.
Leden betalen voor een kaart €5, - en niet leden €12.50. De kaartverkoop vindt plaats in het voorcafé van Zalencentrum Kothman.