Carnaval bij de Vennemuskes

O.C.V. de Vennemuskes

Op zaterdag 22 februari a.s. houdt O.C.V. de Vennemuskes haar jaarlijkse gala in sporthal De Kolk, aanvang is om 20.00 uur. Geïnteresseerden voor kaarten kunnen mailen met gala@ocvdevennemuskes.nl.

Op zondag 23 februari, de dag na het gala, organiseert O.C.V. de Vennemuskes haar dansgarde 2014. Om 9.45 uur is de aftrap waarna het toernooi om exact 10.00 uur zal beginnen met de minioren en junioren in verschillende disciplines. Daarna zal de jeugdklasse en de hoofdklasse in actie komen. Dit belooft voor vele deelnemers een spannend dansgardetoernooi te worden. Over de gehele dag zullen in het voorcafe vele verenigingen met groot gevolg de dansgarde een bezoekje brengen onder leiding van ons hofkapel Oké. Bezoekers zijn van harte welkom op het dansgarde toernooi. De prijsuitreiking zal zijn om 17.20 uur.

Daarnaast houdt O.C.V. de Vennemuskes op dinsdag 25 februari a.s de voorverkoop van keycords voor het kindercarnaval op zaterdag 1 maart en Rosenmontag 3 maart. De voorverkoop voor leden is in sportcafe De Kolk van 19.00 - 20.00 uur op vertoon van lidmaatschappasje. De keycords kosten 3,50 euro. De voorverkoop voor niet-leden is tevens op de dinsdag 25 februari a.s. van 20.00 - 21.30 uur, de keycords voor niet-leden zijn 5 euro voor de zaterdag/maandag. De keycords zijn alleen voor de kinderen. De kinderen kunnen hiermee o.a. snoep, drinken en popcorn halen. Wanneer niet leden tijdens de voorverkoop lid worden van O.C.V. de Vennemuskes hebben zij op de Rosenmontag gratis entree.

De zaterdag staat in het teken van  Vennemuskes got Talent. Onder het toeziend ook van een professionele jury zullen vele talenten deelnemen aan dit festival op een groot podium. De Vennemuskes zijn in contact met SBS6 om de winnaars mee te laten mogen doen met de audities van Holland got Talent. De zaal is open vanaf 13.30 uur en is gratis toegankelijk voor publiek.In de grote zaal zijn er verscheidene consumpties te koop zijn. Voor de kinderen zijn keycords te koop.

Rosenmontag belooft zoals andere jaren voor de kinderen en ouders weer een spectaculaire dag te worden met veel vertier in allerlei vormen van draaimolen tot springkussens etc. U heeft geen kind aan uw kind(eren) en het zal voor u een onbezorgd carnaval worden.