Afscheid Prins Erwin en Sik Ton na het Leedkesfestival op de 11e van de 11e

O.C.V. de Kadolstermennekes

Komende zaterdag, 10 november, staat Partycentrum Rouwhorst op de kop. Op deze avond, de officiële start van het carnavalsseizoen 2012/2013, nemen de Kadolstermennekes en de rest van carnaval minded Oldenzaal, afscheid van Prins Erwin en zijn Sik Ton. Zij zullen op ludieke wijze wordenontluisterd. Beiden zijn het afgelopen seizoen ons op een zeer enthousiaste manier voorgegaan in de feesten onder het motto: “gleaske op, loat oe ried’n”.

Hieraan voorafgaand wordt gestreden om het winnende carnavalslied 2013. Afgelopen tijd hebben vele groepen in onze Boeskoolstad hun creativiteit in tekst en muziek omgezet tot een carnavalskraker! Zij zullen zich vanaf 21.00 uur presenteren. De deelnemers dit jaar zijn: CV Ketel, de Rappers, 8xFlut, de Smartlapjes, Onwies Fantasties, de Lemrackers featuring de Naaideuskes, Ezelkring Oldenzaal, Johann U.S. Original Schnitzer Buabka”s, de Doar’n Dölls en een jubileum uitvoering, 22 jaar deelname, van FC Witpet. De muzikale begeleiding wordt gedaan door De Firma.

Tijdens deze avond wordt na vele jaren afscheid genomen van de Hofkapel de Oldenzaalse Köpperbloazers en wordt de nieuwe Hofkapel de Skoemzoegers gepresenteerd.

Kortom een avond die u, als echte carnavalist, niet mag missen.