De carnavalsagenda voor dit weekend:

de Redactie

In het eerste weekend van januari komen traditiegetrouw veel hoogheden op. Hier een kort overzicht van wat er dit weekend allemaal op het programma staat:

Vrijdag:
Opkomst van de 42e Graaf, Gravin & Sik bij de Markloawen. Het nieuwe Gravenpaar komt op in het Landhuis, de zaal is open vanaf 20:00 uur.

De opkomst van de 45e Hertog & Sik van de Oelewappers. De nieuwe hoogheid van de Oelewappers zal zich bekend maken bij 'n Proatpoal, aanvang 20:30 uur.

De 46e Vorst van de Glasbloazers zal met zijn Sik opkomen bij Stadscafé Moatman, aanvang eveneens 20:30 uur.

Zaterdag:
Tijdens het Prinsenbal van de Kadolstermennekes bij partycentrum Rouwhorst zal de nieuwe Stadsprins zich presenteren. De zaal is open vanaf 20:30 uur, het programma mmv het Stroatensemble begint om 21:45 uur.

Zondag:
De Oelewappers openen hun nieuwe residentie 'n Proatpoal, aanvang 14:00 uur. De Thijdarren openen hun Residentie het Noabershoes vanaf 15:00 uur.

Vanavond benieuwd wie de nieuwe hoogheden zijn? Volg dan ons twitter-account @OlnzelsCarnaval voor de namen (en evt. foto's) van de nieuwe hoogheden. Zaterdag- en zondagochtend staan de stukken over de nieuwe hoogheden ook op de website.