22 jaar Noabermiddag

O.C.V. de Spanvöggel

Al 22 jaar organiseert O.C.V. de Spanvöggel in samenwerking met café restaurant Kothman een middag voor verenigingen, buren en eenieder die daar zin in heeft. Na twee Gala avonden wordt zondag 6 februari a.s. dit festijn vanaf 13.30 uur weer gehouden. 16 Verenigingen uit Oldenzaal en daarbuiten zullen dan weer met hun kapellen, hoogheden en groot gevolg naar binnen trekken in de zalen van Kothman. Zij brengen dan een bezoek aan Markies Bert met zijn Rentmeester Jeroen.
Tussendoor zijn er optredens van een aantal showgirls die met hun bijzondere dansen het aanwezige publiek vermaken.

De Noabermiddagcommissie van de Spanvöggel is er weer in geslaagd een programma samen te stellen dat van 13.30 uur tot 19.00 uur zal duren. Zoals een echte noaber betaamt worden er geen entreegelden geheven. Iedereen kan zo naar binnen en buiten lopen. Deze activiteit is een succes omdat na 22 jaar er nog steeds verenigingen zijn die vragen of zij ook mee mogen doen om zich te presenteren op onze Noabermiddag. Wij als Noabermiddagcommissie die deze middag organiseren zijn er trots op dat ons dit elk jaar weer lukt en nodigen dan ook iedereen uit dit feest met ons te vieren, Vooral in dit 22e jaar!

Dus 6 februari 2011 vanaf 13.30 uur wordt iedereen groot of klein uitgenodigd bij Kothman aan de Enschedesestraat om deze Noabermiddag met ons mee te vieren.